Sjögatan 6  

685 30 Torsby Sverige.

     

Öppettider: Enligt överenskommelse.

OBS! Ring före besök.

Telefon kontor. 0560- 13000 / 

Mobil. 076-11 24 999

 

Phone

Office 0046-560- 13000 /

Mobile. 004676-11 24 999

e-mail: info@numberone.nu

 


OBS! Ring före besök

Copyright numberone.nu

Information i samband med införandet av GDPR Den 25 maj 2018 började GDPR (General Data Protection Regulation) att gälla i Sverige och inom hela EU.

Vi vill därför informera dig om vilka uppgifter vi hanterar för att kunna sända information och nyhetsbrev via mail till dig. Denna information har eftersom vi har eller har haft ett kund/leverantörsförhållande.  

För att kunna följa aktuell lagstiftning eller annars när att det är av nödvändighet för att uppfylla våra åtaganden i enlighet med myndighetsbeslut eller andra föreskrifter kan dina personuppgifter komma att behandlas av oss, exempelvis för att uppfylla våra åtaganden i enlighet med bokföringslagen.

Vi har dig registrerad som kontaktperson för att löpande kunna informera om våra tjänster och erbjudanden.

Vi har registrerat företagsnamn, företagsadress, ditt namn, din företagsmail och telefonnummer i vårt register. Alternativt om du är privatperson så är det din privatadress, telefonnummer samt E-postadress som vi har i vårt register.

Vi hanterar givetvis registret på ett säkert sätt så att informationen inte kommer tredje man tilldels. Vi delar inte heller information med någon samarbetspartner.  

Om du av någon anledning inte vill att vi skall lagra ovan nämnd information om dig var god och skicka ett mail till oss på info@numberone.nu , så kommer vi radera informationen.